utorok 23. júna 2009

Známka Párku

Vážení spoluneviemčoania!

Pre tých z vás, ktorý už asi 300 rokov netrpezlivo čakajú na každú správu o jemnopárkovej superhustej velkopecke, mám (relatívne, pomerne) dobrú správu! V laboratóriach Pololabs, spoločnosť bez ručenia (s. b. r.), sa podarilo vyvinúť prvú pre-alpha neoficiálnu verziu klipu, ktorý zmení váš život.

Táto verzia je na neudržanie, pri pokuse uniknúť na youtube spôsobila v labákoch značné materiálne škody, ale polopracovníci dokázali alpha verziu zvládnuť a poslať ju tam, kde patrí, a to totiž do vývoja druhého stupňa. Zvedaví novinári, ktorých poloochranka zahnala brokovnicou, majú teda ešte nejaký čas na zozbieranie svojich telesných partií po okolitých pozemkoch a na prípravu na konečnú verziu klipu.

Spoločnosť Pololabs s.b.r verí, že vážení nadšenci a fanúšikovia notoricky známeho dua Beny&Polo, povzbudení touto správou natunujú svoje refreshovacie skilly, a budú ešte netrpezlivejšejšie čakať na každú novú správu o tomto velediele. Vďaka váženej spolupráci s pánom iyom bude možné očakávať najnovšie novinky práve a jedine na tomto blogu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára