pondelok 29. júna 2009

Známka Párku final version

POZOR! Toto nie je poplašná správa! Zachovajte paniku!

Práve bola na youtube uverejnená oficiálna verzia klipu Známka Párku od jemného hviezdneho dua Beny & Polo. Mrknite a zhodnotte :-)


utorok 23. júna 2009

Známka Párku

Vážení spoluneviemčoania!

Pre tých z vás, ktorý už asi 300 rokov netrpezlivo čakajú na každú správu o jemnopárkovej superhustej velkopecke, mám (relatívne, pomerne) dobrú správu! V laboratóriach Pololabs, spoločnosť bez ručenia (s. b. r.), sa podarilo vyvinúť prvú pre-alpha neoficiálnu verziu klipu, ktorý zmení váš život.

Táto verzia je na neudržanie, pri pokuse uniknúť na youtube spôsobila v labákoch značné materiálne škody, ale polopracovníci dokázali alpha verziu zvládnuť a poslať ju tam, kde patrí, a to totiž do vývoja druhého stupňa. Zvedaví novinári, ktorých poloochranka zahnala brokovnicou, majú teda ešte nejaký čas na zozbieranie svojich telesných partií po okolitých pozemkoch a na prípravu na konečnú verziu klipu.

Spoločnosť Pololabs s.b.r verí, že vážení nadšenci a fanúšikovia notoricky známeho dua Beny&Polo, povzbudení touto správou natunujú svoje refreshovacie skilly, a budú ešte netrpezlivejšejšie čakať na každú novú správu o tomto velediele. Vďaka váženej spolupráci s pánom iyom bude možné očakávať najnovšie novinky práve a jedine na tomto blogu.

štvrtok 11. júna 2009

Apokalypsa štebotania je čochvíľa tu!

Programátori, zase sme niečo zvrzali. Následky pocítime na vlastnej koži už čoskoro!

Ľuďom z IT brandže číslo 2,147,483,647 vraví veľa. Áno, je to najvyššie možné číslo bežne uchovateľné ako 32 bitový znamienkový integer. V ľudskej reči: Keď k tomuto číslu pripočítame jednotku, dostaneme prekvapivo záporné číslo. Ešte ľudovejšie: Ono nám to pretečie!

Ak aj vy štebocete, určite viete, čo je to Twitter. Je tak populárny a uštebotaný, že čoskoro presiahne magickú hranicu tohto pekného čísla.

Čo s tým mám ja? Určite šteboceš cez nejaký program, ktorý si si napísal sám alebo nejaký super programátor podľa jedného z mnohých návodov Napíš si twitter klienta za 10 minút!. A ošetrenie pretečeniasa v tej tvojej kope miliónov bitov nenachádza...

Tvoj svet padne. Neprečítaš si na ploche tie najnovšie drby, nebudeš mať napísať priamo z WC, čo tam práve robíš. Niekoľko dní, keď budeš musieť používať tú neandertálsku stránku na doméne twitter.com. Nastane apokalypsa. Koniec sveta!!!

Počítaj s nami teda, koľko času nám zostáva.